Hi!
Mijn naam is Lisanne van den Broek en ik ben de creatieve geest achter Lisannevdbr Fotografie. Wat ooit als hobby begon, groeide in 2018 uit tot mijn eigen fotografiebedrijf. Wat ik zo fascinerend vind aan fotografie, is de unieke persoonlijkheid die ieder individu met zich meebrengt voor de camera. Ieder persoon is uniek, waardoor je altijd een foto hebt die maar een keer gemaakt kan worden. 
Mijn voornaamste doel is om jou op de meest natuurlijke wijze vast te leggen met mijn camera. Mijn specialiteit ligt in het vastleggen van mensen, omdat ieder individu een eigen verhaal met zich meebrengt. Of je mij nu treft op een evenement, waar ik de sfeer en emoties vastleg, of tijdens een persoonlijke portretsessie, mijn doel blijft altijd hetzelfde: een zo'n authentiek mogelijk beeld creëren, want ieder mens is bijzonder!
Als je meer over mij wilt weten, een portretsessie wilt plannen of de mogelijkheden voor jou evenement wilt bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik denk graag met je mee.
Laten we de magie van het moment vastleggen, één foto per keer. Ik kijk er naar uit om samen iets moois te creëren!
Back to Top