28 juli vertrok ik met het vliegtuig naar Taiwan. 2 weken lang zou ik daar verblijven. Met spanning en vooral enthousiasme stapte ik het vliegtuig in. Samen met mijn reisgenootje Karlijn besloot ik een mini-serie te gaan maken over een danseres in Taiwan. We wilden op bijzondere plekken gave dans foto's maken. Dit is zeker gelukt.

Chiang Kai-Shek Memorial Hall en PingPu Bridge

Onderweg bij een berg en aan het water in Tamshui


Sun Moon Lake

Ik en de 13 andere reizigers zijn allemaal geadopteerd en komen uit dit kindertehuis. s' Ochtends deden we vooral vrijwilligerswerk, in de middag deden we een activiteit en in de avond gingen we vaak naar de grote nachtmarkten ergens in de stad.

Shilin Nacht Markt: Overal is eten en spullen te koop.

Tijdens deze reis een hele gave tentoonstelling bezocht waarbij alles werd geprojecteerd.

Tokyo Art City Exhibition

Ook kon ik 2 fotoshoots met medereizigers plannen en uitwerken. Op de dag dat we met zijn allen naar het strand gingen besloot ik mijn grote camera mee te nemen. Na even gezwommen te hebben in de zee heb ik mijn camera erbij gepakt. Wat vond ik het leuk om bij de zee te schieten. 

Fotoshoot op Keelung Beach

Ik heb genoeg foto's gemaakt onderweg, maar ben blij dat ik ook genoeg met mijn eigen ogen heb kunnen zien en alles goed heb kunnen opnemen. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan en nog meer te ontdekken van dit prachtige land.
Publicatiedatum: 21 augustus 2018
Back to Top